Искаме спиране на войната, преговори и мир. Искаме да се

...
 Искаме спиране на войната, преговори и мир. Искаме да се
Коментари Харесай

Нинова в Созопол: Искаме мир и туризъм, данъчните облекчения за бранша трябва да останат


 izbori_2023_v1_014

 

„ Искаме прекъсване на войната, договаряния и мир. Искаме да се развива туризъм. Той е главен бранш на стопанската система. Ние имаме огромен и неразвит капацитет.

 

Премахване на данъчните облекчения, каквото предлага служебният кабинет на президента Радев, ще е удар по бранша. Липсата на постоянно държавно управление и административният безпорядък, които царят сега, блокират доста от започнатите планове в черноморските общини.

 

С настоящ парламент и постоянно държавно управление би трябвало да подредим нещата. Първата ни работа е да приемем бюджет за 2023 година, с цел да се подтиква стопанската система и да се поддържа българското родно произвеждане. "

 

Това съобщи на среща в Созопол водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. С нея участваха още лидерът на листата в Бургас - Петър Кънев, регионалният ръководител и член на Изпълнителното бюро - Стойко Танков, ръководителят на Българска социалистическа партия в Созопол - Йордан Петков, както и представители на листата на “БСП за България “ във 2 МИР.

 

Лидерът на социалистите прикани българските жители да поддържат Българска социалистическа партия с номер 1 в бюлетината на 2-ри април.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР